Voetbaldagen

JP Voetbalacademie is begonnen met het aanbieden van Voetbaldagen in het jaar 2020. De eerste editie hiervan heeft in 2020 plaatsgevonden op Sportpark de Dieprijt in Eersel. Ruim 60 jongens en meisjes namen deel aan deze geslaagde Voetbaldagen.

Tijdens de Voetbaldagen wordt er naar meerdere takken van sport gekeken. Het is niet alleen gericht op het voetballende gedeelte maar ook zeker op plezier. De Voetbaldagen worden in de zomervakantie gehouden. Dit is vaak in de maanden juli en/of augustus. De Voetbaldagen bestaat uit een 3-daags weekend waarbij getraind, gegeten en gewonnen wordt. De kinderen zullen op vrijdag aankomen en bij ontvangst meteen het JP Voetbalacademie tenue ontvangen. Daarna zal het weekend worden geïntroduceerd en wordt hier tevens de aftrap gedaan voor het weekend.

 

Vervolgens wordt de ochtendtraining gestart waarbij de focus ligt op warming-up, techniekvormen en pass/trap spel. Vervolgens komen we terug voor een middagtraining die gebaseerd is op partijspel en afwerkvormen. Tussendoor vindt er altijd een shoot-out en penalty toernooi plaats. Deze zullen door het weekend verdeeld zijn. De indeling van de 2de dag zal bijna identiek zijn aan de 1e dag met hier en daar een kleine verandering. Op de laatste dag sluiten we af met een groot toernooi en externe/diverse activiteiten. Zo werken wij o.a. samen met SmartGoals en hebben wij snelheid, dribbel en techniek testen. Ook is er ruimte en tijd voor gave giveaways en extra’s. Dit en veel meer kom je tegen tijdens onze Voetbaldagen.

Ook wordt er 3 dagen lang een uitgebreide lunch verzorgd door team JP en een lokale supermarkt. Als kers op de taart vindt er een prijsuitreiking plaats voor verschillende categorieën waaronder beste speler, beste keeper en winnaar van het penalty toernooi. Als laatste ontvangen alle deelnemers een officieel JP Academie certificaat.

Huidig aanbod & tarieven

Metafa/Trendycars Voetbaldagen
Son en Breugel

27.10.2021 - 29.10.2021
104
99
incl. btw
  • 3-daagse Voetbaldagen
  • JP Voetbalacademie tenue
  • 3-daagse lunch
  • Maximaal 100 deelnemers

Jumbo X-Tra Voetbaldagen
Eersel

18.08.2023 - 20.08.2023
109
99
incl. btw
  • 3-daagse Voetbaldagen
  • JP Voetbalacademie shirt
  • 3-daagse lunch
  • Maximaal 100 deelnemers