Jumbo X-Tra Eersel Voetbaldagen

Op 26, 27 en 28 augustus vinden de Jumbo Xtra Eersel Voetbaldagen plaats op Sportpark de Dieprijt gelegen in Eersel. Dit voetbalweekend zal onder leiding staan van Team JP Voetbalacademie en is 1 van de locaties waar JP Voetbalacademie voetbaldagen organiseert. In samenwerking met hoofdsponsor Jumbo Xtra Eersel die zich bezig houden met de 3-daagse lunch hopen wij hier een enorm leuk, leerzaam en sportief weekend neer te zetten.

100 deelnemers

Eersel

€109,99

26, 27, 28 aug.

Meer informatie

Het hoofdprogramma voor de Jumbo Xtra Eersel Voetbaldagen zal voornamelijk bestaan uit een ochtendtraining, middagtraining en diverse toernooien en activiteiten. De ochtendtrainingen, geleid door team JP zullen vooral gericht zijn op vaardige warming-up vormen, techniek oefeningen en pass/trap spel. Tijdens de ochtendtrainingen is er uiteraard gedacht aan een korte pauze met gezond tussendoortje en drinken. Na de lunch zal het programma overgaan op de middagtraining. Hierbij ligt de focus op het afwerken, partij spel maar is er ook gedacht aan vette Xtra’s.

Zo hebben wij tijdens dit weekend een exclusieve samenwerking met SmartGoals. Zij gaan zich 1 middag volledig bezig houden met onze deelnemers. Hierbij zullen er o.a. snelheid, dribbel en vaardigheidstesten worden afgenomen. De uitslagen hiervan kunnen alle deelnemers vervolgens
terugvinden in hun persoonlijke app van SmartGoals. Naast deze samenwerking zal ook het populaire kledingmerk Malelions zich exclusief verbinden aan de Jumbo Xtra Eersel Voetbaldagen. Zo kun je als deelnemer een kledingpakket winnen van Malelions maar ontvang je ook een unieke kortingscode. Als allerlaatste is er ook de mogelijkheid om jezelf bij Betaalde voetbalclubs in de kijker te spelen. Zo zullen er verschillende scouts aanwezig tijdens de Jumbo Xtra Eersel Voetbaldagen.

Dit alles en nog veel meer kun jij beleven tijdens dit nu al onvergetelijke weekend. Wil jij er bij zijn? Wacht dan niet langer en schrijf je in via jpvoetbalacademie.nl. Hopelijk zien we jou dan op 26, 27 en 28 augustus tijdens de Jumbo Xtra Eersel Voetbaldagen!

Onze sponsors