Jumbo X-Tra Eersel Voetbaldagen

In de voor laatste week van de zomervakantie, op 18, 19 en 20 augustus vinden de Jumbo Xtra Eersel Voetbaldagen plaats op Sportpark de Dieprijt gelegen in Eersel. Dit voetbalweekend zal onder leiding staan van Team JP Voetbalacademie en is 1 van de locaties waar JP Voetbalacademie voetbaldagen organiseert. In samenwerking met hoofdsponsor Jumbo Xtra Eersel die zich bezig houden met de 3-daagse lunch hopen wij hier een enorm leuk, leerzaam en sportief weekend neer te zetten.

100 deelnemers

Eersel

€109,99

18, 19, 20 aug.

Meer informatie

Het hoofdprogramma voor de Jumbo Xtra Eersel Voetbaldagen bestaat uit een ochtendtraining, middagtraining en diverse toernooien en activiteiten. Hieronder vind je daar meer over. De ochtendtrainingen, geleid door team JP zullen vooral gericht zijn op vaardige warming-up vormen, techniek oefeningen en pass/trap spel. Tijdens de de trainingen zijn er uiteraard korte pauzes met gezond tussendoortje en drinken. Na de gezamenlijke middaglunch zal het programma overgaan op de middagtraining. Hierbij ligt de focus op het afwerken, partij spel maar is er ook gedacht aan vette Xtra’s. 

Zo is er op de 2e dag altijd gedacht aan innovatie. Denk hierbij aan SmartGoals of Xperience Wall met eigen voetbalgames. Naast deze innovatieve voetbaloefeningen krijgen onze deelnemers ook een te gekke goodiebag mee naar huis. Deze uiteraard aangevuld door onze trotse sponsoren met o.a. JumpXL, en de Bengel. Als allerlaatste is er ook de mogelijkheid om jezelf bij Betaalde voetbalclubs in de kijker te spelen. Zo zijn er tijdens het weekend verschillende BVO’s aanwezig zijn om onze talenten te scouten tijdens de Jumbo Xtra Eersel Voetbaldagen.

Dit alles en nog veel meer kun jij beleven tijdens dit nu al onvergetelijke weekend. Wil jij er bij zijn? Wacht dan niet langer en schrijf je in via de button Inschrijven hierboven. Hopelijk zien we jou dan op 18, 19 en 20 augustus tijdens de Jumbo Xtra Eersel Voetbaldagen!

Onze sponsors