Metafa/Trendycars Voetbaldagen

Op 27, 28 en 29 oktober  vinden de Metafa/Trendycars Voetbaldagen plaats op Sportpark Schuttersheide gelegen in Son en Breugel. Dit voetbalweekend zal onder leiding staan van Team JP Voetbalacademie en is 1 van de locaties waar JP Voetbalacademie voetbaldagen organiseert. In samenwerking met hoofdsponsoren Metafa en Trendycars die graag willen bijdragen aan een prachtig tenue hopen wij hier een enorm leuk, leerzaam en sportief weekend neer te zetten.

100 deelnemers

Son en Breugel

€104,99

27, 28, 29 okt.

Meer informatie

Het hoofdprogramma voor de Metafa/Trendycars Voetbaldagen zal voornamelijk bestaan uit een ochtendtraining, middagtraining en diverse toernooien en activiteiten. De ochtendtrainingen, geleid door team JP zullen vooral gericht zijn op vaardige warming-up vormen, techniek oefeningen en pass/trap spel. Tijdens de ochtendtrainingen is er uiteraard gedacht aan een korte pauze met gezond tussendoortje en drinken. Na de lunch zal het programma overgaan op de middagtraining. Hierbij ligt de focus op het afwerken, partij spel maar is er ook gedacht aan vette Xtra’s.

Zo hebben wij tijdens dit weekend een exclusieve samenwerking met SmartGoals. Zij gaan zich 1 middag volledig bezig houden met onze deelnemers. Hierbij zullen er o.a. snelheid, dribbel en vaardigheidstesten worden afgenomen. De uitslagen hiervan kunnen alle deelnemers vervolgens terugvinden in hun persoonlijke app van SmartGoals. Naast deze samenwerking zal ook het populaire kledingmerk Malelions zich exclusief verbinden aan de Metafa/Trendycars Voetbaldagen. Zo kun je als deelnemer een kledingpakket winnen van Malelions maar ontvang je ook een unieke kortingscode. Als allerlaatste is er ook de mogelijkheid om jezelf bij Betaalde voetbalclubs in de kijker te spelen. Zo zullen er verschillende scouts aanwezig tijdens de Metafa/Trendycars Voetbaldagen.

Dit alles en nog veel meer kun jij beleven tijdens dit nu al onvergetelijke weekend. Wil jij er bij zijn? Wacht dan niet langer en schrijf je in via jpvoetbalacademie.nl. Hopelijk zien we jou dan op 27, 28 en 29 oktober tijdens de Metafa/Trendycars Voetbaldagen!

Onze sponsors