Over ons

JP Voetbalacademie organiseert elke zomer en tijdens vakantie Voetbaldagen bij verschillende voetbalclubs in regio Noord-Brabant. Hiervoor heeft JP Voetbalacademie een sterk en groot team die bestaat uit veel ervaring bij zowel amateur als betaald voetbal. Zo zijn er trainers die ervaring hebben met Voetbaldagen in Amerika maar ook trainers die trainer zijn van een O-15 team. Iedereen heeft binnen Team JP zijn eigen ervaring, rol en functie.

Hieronder kun jij kennismaken met Team JP.

Jop Poeliejoe

Captain/Eigenaar

Mijn naam is Jop Poeliejoe en ik ben oprichter en Captain van Team JP Voetbalacademie. Zelf geef ik ook training tijdens de Voetbaldagen en coördineer ik alles eromheen. JP Voetbalacademie is ontstaan door mijn ervaringen in het betaalde voetbal bij o.a. PSV en Willem 2 maar ook door
verschillende Voetbalscholen waar ik actief ben geweest. Tijdens de Voetbaldagen hoop ik mijn ervaring en energie te kunnen delen met de deelnemers en ze zo een onvergetelijk weekend te kunnen bezorgen.

Joep de Haas

Hoofdtrainer

Voetbalacademie. In de jongste jeugdelftallen heb ik een paar weken mee mogen trainen met PSV waar ik als kleine jongen toch een beetje aan het professionele voetbal heb mogen ruiken. Tijdens het voetbalweekend op 27, 28 en 28 augustus zullen er ook scouts aanwezig zijn van betaalde voetbalclubs die jullie talenten willen zien schitteren! Op dit moment train en coach ik ook de JO15-1 van E.F.C. waar ik iedere week erg veel plezier uit haal. Ten slotte hoop ik zelf dat ik bij Team JP de kinderen zowel technisch als tactisch wat bij kan leren en vooral bij te dragen aan een weekend vol plezier!

Mike van Hooff

Assistent-trainer

Mijn naam is Mike van Hooff en ik ben trainer van de JP Voetbalacademie. Daarnaast voetbal ik zelf in de selectie van EFC Eersel. Ik vind het erg leuk om training te geven aan de jeugd, dit heb ik ook in mijn verleden samen met Joep gedaan. Ik hoop bij de JP Voetbalacademie samen met de andere trainers kinderen te kunnen helpen om als voetballer/voetbalster op alle fronten beter te worden. Ik denk dat we de kinderen een hoop kunnen leren. Buiten dat gaan we er ook zeker een leuk en gaaf weekend van maken.

Sem Vromans

Assistent-trainer

Ik ben Sem Vromans, 19 jaar oud en kom uit Bergeijk. Zelf speel ik momenteel in de selectie van RKVV Bergeijk. Daarnaast help ik sinds dag 1 mee met de voetbalactiviteiten van JP. Ook dit jaar hoop ik weer mijn bijdrage te kunnen leveren en iedereen kan helpen om een betere voetballer te worden. Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin als ik!

Jesse van Dooremolen

Assistent-trainer

Mijn naam is Jesse van Dooremolen. Ik ben 21 jaar en trainer bij de JP Voetbalacademie. Daarnaast ben ik bezig met mijn 5e seizoen als trainer bij RKVV Bergeijk. Inmiddels train ik daar de JO13-1. Zelf heb ik in de jeugd van FC Eindhoven gespeeld, en heb ik stage gelopen bij Lommel United. Tegenwoordig speel ik in de selectie van RKVV Bergeijk. Ik hoop bij de JP Academie mijn ervaring als trainer te kunnen gebruiken om de kinderen meer te leren. En er natuurlijk een leuke en leerzame tijd van te maken!

Rob van den Putte

Assistent-trainer

Mijn naam is Rob van den Putte. Ben 18 jaar oud en ik ben trainer van de JP Voetbalacademie. Zelf ben ik ook trainer bij VV EFC en train ik hier de JO10. Ik ben daarnaast ook nog actief als speler van de JO19-1 van VV EFC. Ik hoop bij team JP kinderen meer te leren over hun verdediging skills. En daarnaast hoop ik uiteraard dat ik iedereen een mooi en leerzaam weekend kan bieden.

Sam Jacobs

Assistent-trainer

Mijn naam is Sam Jacobs, 18 jaar en ik ben trainer van JP Voetbalacademie. Naast het trainen van de jeugd bij JP geef ik ook training aan de JO13-1 van VV EFC. Ik speel zelf als middenvelder in de JO19-1. Tijdens de Voetbaldagen hoop ik de kinderen veel te leren door mijn eigen ervaringen en uiteraard ze een leuk weekend te geven.

Daan Bogaerts

Assistent-trainer

Mijn naam is Daan Bogaerts en ik ben trainer van JP Voetbalacademie. Daarnaast geef ik bij VV EFC de JO13-1 training. Ik voetbal zelf ook bij VV EFC in de selectie. Ook heb ik hier heel de jeugdopleiding doorlopen. Ik hoop jullie veel te leren tijdens de Voetbaldagen en jullie een leuk en sportief weekend te bieden!